Fishing Champ;
Een zeer leuke en uitgebreide online MMO visspel, die nog gratis te downloaden is ook.

       
       
          Het hoofdscherm, waar je kan kiezen uit verschillende level gebonden werelden. Paradise Island is o.a. voor de beginners.

De hoofdmoot van dit spel is om je karakter steeds een hoger level te bezorgen door veel vissen te vangen, maar dit kan ook door quests te voltooien en/of deel te nemen aan tournooien.
De gevangen vissen kan je in een aquarium doen, maar je kan ze ook verkopen om zodoende de nodige "pings" te krijgen die je dan zelf weer kan gebruiken om aas en andere (betere) vis-spullen aan te schaffen. Maar sommige artikelen vragen veel tot zeer veel "pings", zodat je wel een tijdje zoet zal zijn als je deze wil bemachtigen.

                
         Het aquarium, een leuk extra goodie in dit spel.                         En van de vele shops die er aanwezig zijn.

Als je klaar bent in de shops, dan kan het vissen beginnen.
Zeer makkelijk (vooral in het begin) is de help functie in dit online visspel. Links van je scherm zie je zinnetjes verschijnen en rechts van je heb je een grote help button, die je altijd om raad kan vragen als je vast zit of bepaalde dingen wilt weten. (alleen enkel in de engelse taal)
Je merk het gauw genoeg als je beet hebt en dan kan het "drillen" beginnen.
Het is nu zaak om op de juiste knoppen in te drukken, maar bij een grote vis is dat een heel stuk
lastiger en moet je meer doordacht te werk gaan.
Dit is maar een simpele uitleg over het vis gedeelte, zodat je kan beginnen. Er is veel meer dat je kan doen met knoppen combinaties (combo's), maar het is leuker denk ik om daar zelf achter te komen.

                
         Ja hoor, mijn aas is gevonden en gepakt .                  Sommige vissen zijn makkelijk, maar andere geven jouw een "K.O."

Er is nog zoveel meer te vertellen over dit online morph visspelletje, maar als boven gezegd is het vl leuker om daar zelf achter te komen en verder uit te zoeken.
En daar komt bij dat mijn karakter zelf in level 6 zit als ik dit stukje schrijf en dat ik dus zelf ook eigenlijk net begonnen ben en dus ook niet weet wat er verder in het spel gebeurt.

Op de site is het volledige spel te downloaden (start download is 169 Mb), tevens is daar ook o.a een forum en een beginners guide te vinden.
Na de download en installatie moet je eerst op de site een account aanmaken, daarna kan je daar
inloggen en het spel starten.
 Fishing Champ
 

Fishing Champ is gewoon een hele leuke online vis mmo, waar zowel vaders, moeders en kinderen
zonder problemen kunnen ronddwalen.
Een absolute aanrader !!!!!!